Presentació CLUB NATACIÓ CARDEDEU a Pares i socis / Presentación CLUB NATACIÓ CARDEDEU a padres y socios

Aquest passat dissabte 18 d'octubre de 2014, va realitzar-se la presentació oficial del CLUB NATACIÓ CARDEDEU.

Van assistir al voltant de 100 persones i la sala va quedar-se petita. La junta va presentar el projecte a tots els assistents. La valoració va ser positiva, rebent moltes mostres d'agraïment pel plantejament de futur del Club. Es va servir un berenar a les nenes mentre es feien les fotos de grup.

Especial agraïment pel missatges de recolzament, suport i afecte que van fer arribar a les nostres nadadores del club, la Paola Tirados, Ona Carbonell i tot l'equip de natació sincronitzada Nacional.
Agrair també a www.labodega.cat i www.gcorro.cat el seu suport i col·laboració en l'esdeveniment.

Gràcies a tots els assistents pel seu recolzament. Entre tots farem que el CLUB NATACIÓ CARDEDEU sigui un club de referència en natació sincronitzada i portarem el nom de Cardedeu al més alt. A la dreta del Blog, podeu veure uns vídeos.



Este pasado sábado 18 de octubre de 2014, se realizó la presentación oficial del CLUB NATACIÓ CARDEDEU.

Asistieron unas 100 personas y la sala se quedó pequeña. La junta presentó el proyecto a todos los asistentes, siendo la valoración positiva y recibiendo muestras de agradecimiento por el planteamiento de futuro del Club.

Para amenizar, se realizó una merienda a todas las nadadoras mientras se hacían fotos de grupo.
Nuestro mayor agradecimiento por los mensajes que nos hicieron llegar dando su apoyo y afecto a todas las nadadoras del club la Paola Tirados, Ona Carbonell y todo el equipo de natación sincronizada Nacional. Agradecer también a www.labodega.cat y www.gcorro.cat por su colaboración en la presentación.

Gracias a todos los asistentes por su apoyo. Entre todos haremos que el CLUB NATACIÓ CARDEDEU sea un club de referencia en la natación sincronizada y llevaremos el nombre de Cardedeu a lo más alto. A la derecha del blog encontrarán los vídeos del evento.





Comentaris