Xerrada sobre nutrició esportiva / Charla sobre nutrición deportiva

Ahir, dissabte 29 de novembre, gran èxit d'assistència a la primera xerrada sobre alimentació que organitza el club. Tots els pares assistents vam aprendre molt per poder ajudar a les nostres sirenes. Pels que no vau poder assistir, no us preocupeu us farem arribar un dossier amb tota la informació.

Com sempre, l'únic que intentem entre tots, pares / mares i entrenadores és que les nostres SIRENES, que no només tinguin el millor entrenament físic, sinó el millor suport personal i psicològic i ajudar-les en tot el que estigui a les nostres mans.

Gràcies a la nutricionista IMMA TERUEL, per venir a ajudar-nos d'una manera desinteressada, amb gent com tu, donant-nos el suport aconseguirem no només bons resultats esportius, sinó el més important, grans èxits personals per a les nostres SIRENES.



Ayer, sábado 29 de noviembre, gran éxito de asistencia a la primera charla sobre alimentación que organiza el club. Todos los padres asistentes aprendimos mucho para poder ayudar a nuestras sirenas. Para los que no pudieron asistir no os preocupareis, os haremos llegar un dossier con toda la información.

Como siempre, lo único que intentamos entre todos, junta, padres/madres y entrenadoras es que nuestras SIRENAS no solo tengan el mejor entrenamiento físico, si no también el mejor soporte personal y psicológico, y ayudarlas en todo lo que esté en nuestras manos.

Gracias a la nutricionista IMMA TERUEL por venir a ayudarnos de una manera desinteresada, con personas como tu, brindándonos tu ayuda no solo conseguiremos buenos resultados deportivos, si no lo más importante, grandes éxitos personales para nuestras SIRENAS.


@sincrocardedeu
#clubnataciocardedeu
El teu club de SINCRO a Cardedeu



Comentaris