Recepció de la Regidora d'Esports i Alcaldessa de Cardedeu i la Directora del Patronat d'Esports a l'equip d'Alevines del CN Cardedeu

Dimarts, 17 de març de 2015, la Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Cardedeu i Alcaldessa, Sra. Calamanda Vila, juntament amb la Directora del Patronat d'Esports, Sra. Sara Martin, han rebut l'equip d'Alevines del Club Natació Cardedeu per felicitar-les per la seva recent participació en el Campionat d´Espanya d'Elx, Alacant.

En un ambient distès, s'ha destacat el fet que hagin estat pioneres de Cardedeu a participar en aquest tipus de competició, del màxim nivell estatal de sincronitzada. Les nenes han gaudit d'una trobada molt especial i de la possibilitat d'explicar l'experiència viscuda a les responsables municipals, tot comprometent-se a continuar portant el nom de Cardedeu arreu.

Gràcies per aquesta recepció tan acollidora!

D'esquerra a dreta: Txell Peypoch (entrenadora); Ona Boté, June Retana, Laia Zarco, Maria Espinola, Laia Boté, Maria Albareda, Regina Casino i Irati Pérez (nedadores); Calamanda Vila (Alcaldessa) i Sara Martín (Patronat). Només hi manca la Marta Cantera (entrenadora ajudant).

Comentaris