Guardons per la medalla de plata i altres reconeixements al CN CARDEDEU a la jornada celebrada per l'Ajuntament al Centre Cultural

Dijous 25 de juny, el CN Cardedeu ha gaudit d'una altra jornada emocionant durant l'acte de lliurament de guardons al Millor Esportista de cada entitat i Mencions Especials, per part de l'Ajuntament de Cardedeu.

  • L'Emma Planas i la Irina Zarcero van ser distingides per la medalla de plata obtinguda a la Lliga Catalana Interclubs, en la modalitat de "Duets" de Nivell II.
  • L'equip d'Alevines va rebre una menció pel fet que, per primer cop, la Sincronitzada de Cardedeu hagi estat molt present en els campionats estatals: els d'hivern, celebrats al març a Elx, i el d'estiu, que tindrà lloc a mitjans juliol a Granollers.
  • L'Ona Boté ha estat escollida com a Millor Esportista del Club per la seva progressió i implicació durant la temporada que encara no ha finalitzat per a les Alevines. 
  • Finalment, es va premiar la gran labor duta a terme per l'equip d'entrenadores: Txell Peypoch, Júlia Tornero (foto), Marta Cantera i Irene Pedreira.

Emma (esq.) i Irina, plata en
Duets a la Lliga Catalana Interclubs.
Ona Boté, Millor Esportista
del CN Cardedeu.
L'equip d'Alevines: June, Maria E., Laia B.,
Regina, Ona, Maria A. i Laia Z.
(hi manca la Irati).
Júlia, representant les
entrenadores.

Comentaris