Estada d'una nedadora de Sincro del CLUB NATACIÓ CARDEDEU a la BLUME


Els dies 3 i 4 d'octubre de 2014, una de les nostres Sirenes, la IRATI PÉREZ MARTÍNEZ, va ser convocada als entrenaments del PROGRAMA DE DETECCIÓ de la Federació Catalana de Natació, al Centre de Tecnificació Joaquim Blume.
Va ser una de les 19 nedadores participants d'arreu de Catalunya, sota la direcció tècnica de l'Anna Vega Herrero i la Paula Alcorta Hojas.
Els entrenaments van consistir en 3 sessions de piscina i 2 sessions en sec, amb moments de descans i l'oportunitat de viure una experiència única, tot compartint nit amb la resta de les joves nedadores.
La IRATI en va sortir molt contenta i estem segurs que moltes més noies del CLUB NATACIÓ CARDEDEU podran gaudir d'aquest tipus de premis al seu sacrifici diari!!






Los días 3 y 4 de Octubre de 2014, una de nuestras Sirenas, IRATI PÉREZ MARTÍNEZ, fue convocada a los entrenamientos del PROGRAMA DE DETECCIÓN de la Federación Catalana de Natación, en el Centro de Tecnificación Joaquim Blume.
Fue una de las 19 nadadoras participantes de toda Catalunya, bajo la dirección técnica de Anna Vega Herrero y Paula Alcorta Hojas.
Los entrenamientos consistieron en 3 sesiones de piscina y 2 sesiones en seco, con momentos de descanso y la oportunidad de vivir una experiencia única, compartiendo noche con el resto de las jóvenes nadadoras.
¡¡ IRATI salió muy contenta y estamos seguros de que muchas más niñas del CLUB NATACIÓN CARDEDEU podrán disfrutar de este tipo de premios a su sacrificio diario!!





Comentaris