Visita al CAR (08/11/2014)


El 8 de novembre de 2014, totes les nadadores del CLUB NATACIÓ CARDEDEU van tenir l'oportunitat d'assistir a un entrenament de la selecció espanyola júnior en el CAR de Sant Cugat del Vallès.

En aquest entrenament hi eren presents les següents components de la selecció, qui van quedar cinquenes en el campionat júnior celebrat a Helsinki aquest any.
     Amber Bakker               Berta Ferreras               Helena Jauma
     Carmen Juarez               Andrea Fuertes             Itziar Sánchez
     Paola Torres                   Raquel Navarro            Irene Toledano
     Paula Ramirez                Emilia Luboslavova

Abans d'entrar les nostres sirenes estaven un pèl nervioses, però un cop a dins del CAR, quan es van trobar cara a cara amb les nadadores de la selecció, l'únic que s'apreciava era com se les miraven a totes elles amb admiració. Van xerrar i van signar autògrafs a les nostres sirenes. Més tard, assegudes a la piscina van veure entusiasmades una sessió d'entrenament; veient des de de primera línia l'esforç, el treball en equip, la dedicació i tot allò que els permet arribar a les seves fites, entre elles, arribar a ser les properes components de la selecció nacional que com sabem tants èxits ha obtingut.

Durant tota la jornada hi va haver sorpreses. La primera quan l'Alba Cabello, component de la selecció absoluta, tot i no tenir entrenament, va venir a saludar-les i no només va fer-se fotos amb elles, si no que els hi va signar autògrafs, i a més, va donar tan consells com ànims a les nostres sirenes per a seguir endavant en aquesta disciplina que tan els agrada.

Una altra sorpresa va ser quan, també en la mateixa visita, va aparèixer la reconeguda mundialment Gemma Mengual, ex component de la selecció espanyola, que juntament amb Paola Tirados van ser les primeres representants espanyoles que van fer que se'ns conegués a tot el món en aquesta modalitat, portant l'equip espanyol als podis. La Gemma va tenir un moment per a les nostres sirenes i va fer-se fotos amb elles.

Tot el club, nadadores i familiars, volem donar les gràcies molt especialment a l'Esther Jaumà, entrenadora de la selecció espanyola per la seva implicació, per deixar assistir a les nenes i per fer-nos sentir que som part d'aquesta gran família de la sincro.




El 8 de noviembre de 2014, todas las nadadoras del CLUB NATACIÓ CARDEDEU tuvieron la oportunidad de aistir a un entrenamiento de la selección española Junior en el CAR de Sant Cugat del Vallès.

En este entrenamiento estaban presentes las siguiente integrantes de la selección, que quedaron quintas en el campeonato junior celebrado en Helsinki este mismo año.
     Amber Bakker               Berta Ferreras               Helena Jauma
     Carmen Juarez               Andrea Fuertes             Itziar Sánchez
     Paola Torres                   Raquel Navarro            Irene Toledano
     Paula Ramirez                Emilia Luboslavova

Antes de entrar nuestras sirenas estaban un poco nerviosas, pero una vez dentro del CAR, cuando se encontraron cara a cara con las nadadoras de la selección, lo único que se apreciaba es cómo las miraban a todas con admiración. Estuvieron hablando y firmando autógrafos a nuestras sirenas. Más tarde, sentadas en la piscina, vivieron entusiasmadas una sesión de entrenamiento; viendo desde primera línea el esfuerzo, el trabajo en equipo, la dedicación y todo aquello que les permite llegar a sus objetivos, entre ellos, ser las próximas integrantes del equipo nacional absoluto, que como sabemos tantos éxitos ha conseguido.

Durante la jornada hubo sorpresas. La primera cuando Alba Cabello, componente de la selección absoluta, todo y no tener entreno, vino a saludarlas y no sólo se hizo fotos con ellas, si no que les firmó autógrafos y además, les dio consejos y ánimos a nuestras sirenas para seguir adelante en esta disciplina que tanto les gusta.

Otra sorpresa fue cuando apareció la reconocida mundialmente Gemma Mengual, excomponente de la selección española, que junto a Paola Tirados fueron las primeras representantes españolas que hicieron que se nos conociera en todo el mundo en esta modalidad, llevando el equipo español a los podios. Gemma dedicó unos minutos a nuestras sirenas para hacerse fotos con ellas.

Todo el club, nadadoras y familiares, queremos dar las gracias muy especialmente a Esther Jaumà, entrenadora de la selección española por su implicación, por dejar asistir a las niñas y por hacernos sentir como parte de esta gran familia de la sincro.












Comentaris