Les sirenes del Club Natació Cardedeu segueixen obtenint bons resultats en un últim cap de setmana d'abril intens!!

El passat dissabte 25 d’abril, es va celebrar la 3a jornada de la Lliga Catalana de figures de categoria Alevina, a la Joaquim Blume. Les nostres 8 nedadores van posicionar-se de la meitat de la taula cap amunt... respecte a un total de 111 participants. Continua la progressió, tot acostant-se cada vegada més als grans clubs de Catalunya!!

Diumenge, dia 26 d'abril, va ser el torn de les Benjamines, a la 2a jornada de figures del Campionat de Catalunya de la Piscina Sant Jordi de Barcelona, on es van aplegar més de 100 nedadores per nivell i un total de 386 nenes...
  • A nivell 1, les nostres sirenes més petites van fer una gran actuació tot i ser la seva 2a competició, ja que totes elles s'han iniciat en la Sincro aquesta temporada. Es va notar en el seu comportament i en els resultats que ja no són pas "novates"!
  • L’equip de nivell 2, on la meitat de les nenes també és el primer any que fan Sincro, va superar també els resultats de la 1a jornada a pesar que la dificultat de les dues figures a executar era superior.
  • Pel que fa a les nedadores de nivell 3, que havien de realitzar figures amb un grau de dificultat de categoria alevina, van demostrar que ja estan preparades per fer el salt i pujar de categoria.
¡¡¡ ENHORABONA A LES NENES I A LES ENTRENADORES !!!

4 dels 5 equips del CN Cardedeu, a les competicions de l'últim cap de setmana d'abril

Comentaris