Non-stop!! El CN CARDEDEU, als campionats de Catalunya Benjamí i d'Escoles

Dissabte 13 de juny, hem viscut una intensa jornada amb la 3a i última jornada del Campionat de Catalunya Benjamí (Combos) i el Campionat de Catalunya d'Escoles, celebrats en ambdós casos a la piscina barcelonina de Montjuïc.

Durant el matí, els 3 equips de Benjamines del CN Cardedeu van evidenciar els seus progressos. L'actuació de les més petites (nivell 1) va ser preciosa i van poder superar altres equips en la puntuació final, on se sumen figures i combos. Les sirenes de nivell 2 van assolir una excel·lent 11a posició dels 14 participants, amb una actuació molt completa a pesar que la majoria d'elles debutaven en aquest tipus de balls. Per la seva banda, nivell 3 va fregar el podi amb una 4a posició extraordinària en el combo i la 5a final conjunta, cosa que dóna fe de la feina feta.

A la tarda, l'equip d'Escolars també va triomfar en ocupar el 5è lloc d'un total de 15 equips, a la categoria "C", amb moltes rivals de major edat (nenes de 13 a 14 anys). 

Ens sentim orgullos@s de nedadores i entrenadores per l'evolució tan positiva que han mostrat aquesta temporada!!!

Els 3 equips de Benjamines del CN CARDEDEU, a la piscina municipal de Montjuïc, el 13/06/2015.
L'equip d'Escolars va tornar a destacar amb una actuació brillant , durant la tarda de dissabte 13 de juny, també a la piscina barcelonina de Montjuïc.

Comentaris